Liga Campionilor

Fanii Borussiei Dortmund, atac la adresa UEFA și a conducerii lui Newcastle: „Nu vă interesează sportul, vă pasă doar de bani!”

+7 Foto
Fanii Borussiei Dortmund Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  marţi, 07 noiembrie 2023

Borussia Dortmund a găzduit în această seară duelul cu Newcastle United, scor 2-0, din etapa a patra a grupelor Champions League. Fanii lui Dortmund au avut un mesaj dur la adresa lui Yasir Al-Rumayyan, patronul saudit al „coțofenelor”, dar și la adresa UEFA, din cauza schimbării formatului Champions League din sezonul viitor.

Borussia Dortmund a câștigat duelul cu Newcastle atât pe teren, cât și în tribune. „Zidul Galben” de pe Signal Iduna Park a aruncat în teren cu lingouri false de aur și saci cu bani falși.

Fanii Borussiei Dortmund au protestat la adresa UEFA 

Fanii Borussiei Dortmund au afișat un mesaj imens ca semn de protest la adresa conducerii UEFA: „Nu vă interesează sportul, vă pasă doar de bani”.

Meciul a fost întrerupt preț de câteva zeci de secunde la începutul reprizei secunde pentru îndepărtarea materialelor aruncate de fanii germani în teren. Jucătorii ambelor echipe au început să elibereze terenul, iar partida s-a reluat rapid, deși pe suprafața de joc rămăseseră în continuare multe obiecte.

Anul trecut în octombrie, fanii lui Dortmund au afișat un mesaj în care îndemnau boicotul la Campionatul Mondial din Qatar înaintea unui meci cu Manchester City din Champions League. Protestul de acum țintește UEFA, care a decis să modifice formatul Champions League din sezonul viitor.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.