Liga Campionilor

Rio Ferdinand a numit cele două echipe care pot opri supremația lui Manchester City în Liga Campionilor

+18 Foto
Rio Ferdinand (45 de ani) crede că doar Real Madrid și Bayern Munchen o pot încurca pe Manchester City în drumul spre apărarea trofeului în Liga Campionilor.

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 08 November 2023

Rio Ferdinand (45 de ani) crede că doar Real Madrid și Bayern Munchen o pot încurca pe Manchester City în drumul spre apărarea trofeului în Liga Campionilor. 

Manchester City, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, a început perfect și actuala ediție. Are victorii pe linie în grupa G și a obținut deja biletul pentru optimile de finală. 

Rio Ferdinand, fostul fundaș al marii rivale Manchester United, crede că doar două formații pot sta în calea trupei pregătite de Pep Guardiola.

Rio Ferdinand: „Doar Manchester City are o echipă completă”

„Real Madrid are o relație specială cu această competiție și niște jucători fantastici. Jude Bellingham e în mare formă. Ar fi o echipă care merită menționată. Cred că linia ofensivă a lui Bayern Munchen poate provoca probleme oricui, mai ales la rata de goluri pe care o are Harry Kane. 

Dar niciuna dintre participante nu are pachetul complet, peste tot găsești minusuri. Doar Manchester City pare o echipă completă”, a spus Rio Ferdinand, potrivit Daily Mail.

Cotele la câștigarea Ligii Campionilor:

  • Manchester City - 3,15 
  • Bayern Munchen - 6,00 
  • Real Madrid - 8,00 
  • FC Barcelona - 11,00 
  • Arsenal - 12,00 
  • PSG - 16,00 
  • Inter - 20,00 
  • Atletico Madrid - 25,00

VIDEO. Pep Guardiola, după calificarea în „optimile „Ligii Campionilor”

>

Încă nu ne-am terminat treaba în grupă. Ok, ne-am calificat mai departe. Încă mai avem treaba, trebuie să terminăm pe prima poziție. E mai bine să joci manșa retur a optimilor de finală pe teren propriu. Acasă simțim un plus de încredere.

Nici nu am discutat în prealabil cu Haaland. L-am văzut la antrenamentul din ziua premergătoare meciului. Am văzut cât de bine se mișcă și că are o stare bună de spirit. Erling e foarte important pentru noi. Când meciul a fost rezolvat, i-am permis să se odihnească înaintea partidei cu Chelsea de duminică
- Pep Guardiola, manager Manchester City

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.