Liga 1

Contre Andrei Nicolescu - Dorinel Munteanu: „Nu mă pot uita la meciurile Oțelului” / „N-am auzit de el”

Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu

Articol de Alexandru Barbu, Vlad Roșu  —  miercuri, 08 noiembrie 2023

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a criticat în această dimineață, la GSP Live, filosofia de joc impusă de Dorinel Munteanu la Oțelul, o formație care a promovat odată cu trupa din „Ștefan cel Mare” în Superliga și care stă mult mai bine în clasament decât „câinii” # Antrenorul gălățenilor răspunde: „Cine e Andrei Nicolescu? Președinții ar trebui să-și vadă de cluburilor lor”.

La finalul stagiunii precedente de „B”, Dinamo, Oțelul și Poli Iași promovau în Liga 1. Dintre cele 3 formații, echipa antrenată de Dorinel Munteanu stă cel mai bine în clasamentul Superligii. 

Oțelul ocupă poziția a 11-a în Superliga, având 17 puncte adunate în 15 runde, la egalitate cu Poli Iași, dar cu un golaveraj mai bun decât gruparea din Copou, în timp ce Dinamo (10 puncte) e penultima în clasament.

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Nu mă pot uita la meciurile Oțelului” / Dorinel Munteanu: „N-am auzit de el”

În această dimineață, în direct la GSP Live, Andrei Nicolescu a fost întrebat de ce crede el că Oțelul se prezintă mult mai bine în acest sezon decât Dinamo.

„Vă uitați un pic cu invidie la Oțelul, un club cu posibilități similare cu ale lui Dinamo, cu un lot care nu este mult peste, poate e chiar sub din punct de vedere valoric, dar care performează având un stil mai pragmatic?” a fost întrebarea pe care moderatorul Costin Ștucan i-a adresat-o lui Andrei Nicolescu. 

„Nu aș putea să lucrez în sistemul de la Oțelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla. Asta e părerea mea subiectivă. Mă refer la modul de a juca, la exprimarea echipei. Eu sincer nu mă pot uita la meciurile pe care le joacă Oțelul Galați”, a declarat Nicolescu la GSP Live.

Într-o reacție oferită Gazetei, Dorinel Munteanu a susținut că nu știe cine e Andrei Nicolescu și i-a recomandat acestuia să se concentreze pe activitatea clubului la care lucrează: „Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum”.

12 goluria încasat Oțelul în acest campionat, având cea mai bună apărare din Superliga. Gălățenii sunt și campionii remizelor, înregistrând 11 egaluri în 15 etape

1-0pentru Oțelul s-a încheiat confruntarea directă dintre echipa lui Dorinel Munteanu și Dinamo. Meciul s-a jucat la Galați

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.