Stranieri

Dan Petrescu s-a făcut de râs în Liga Campionilor Asiei » Eșec în fața „marinarilor” din Singapore

Jeonbuk, formația antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă de Lion City, din Singapore, scor 0-2. Meciul a făcut parte din grupa F a Ligii Campionilor Asiei.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 08 noiembrie 2023

Jeonbuk, formația antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă de Lion City, din Singapore, scor 0-2. Meciul a făcut parte din grupa F a Ligii Campionilor Asiei.

Jeonbuk, reprezentanta Coreei de Sud, pornea favorită clară în grupa F a Ligii Campionilor Asiei, una din care mai fac parte Bangkok United (Thailanda), Lion City (Singapore) și Kitchee (Hong Kong). Formația antrenată de Dan Petrescu nu și-a respectat statutul.

Jeonbuk, eșec în Liga Campionilor Asiei

Richairo Zivkovic (27 de ani), atacant din Curacao, fostă mare speranță a lui Ajax, a marcat ambele goluri ale „marinarilor”.

A deschis scorul în minutul 23, profitând de o greșeală majoră în defensiva oaspeților. Rămas singur cu portar, în poziție centrală, a șutat puternic.

Tot din interiorul careului a stabilit și rezultatul final, execuție în forță, de la 11 metri.

Dan Petrescu tremură pentru calificare

Într-un clasament live, Jeonbuk ocupă poziția secundă în grupa F, cu 6 puncte obținute în 4 runde. Lider e Bangkok City, cu punctaj maxim. Formația lui Dan Petrescu mai are de disputat două partide, acasă cu liderul și în deplasare cu ultima clasată Kitchee.

Liga Campionilor Asiei este formată din două regiuni, Est și Vest. Fiecare jumătate de tablou are câte 5 grupe. Cea mai bună formație din fiecare grupă avansează în faza următoare.

Și cele mai bune 3 formații clasate pe pozițiile secunde, în fiecare regiune, merge mai departe. Jeonbuk ocupă un loc eligibil în ierarhia live.

VIDEO. Djokovic, despre perioada petrecută în Gruia sub comanda lui Dan Petrescu: „Este un antrenor exigent, dar se văd rezultatele cu el”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.