Liga 1

A greșit Rapidul? Jucătorul cedat în septembrie face furori: „E ca vinul, nu mi-a venit să cred!”

+38 Foto
Junior Morais, primul din dreapta

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 08 November 2023

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit la superlativ despre fundașul stânga brazilian Junior Morais (37), adus gratis de la Rapid în luna septembrie.

După 2 ani la Rapid, Junior Morais a revenit în Turcia, la Gaziantep, unde mai evoluase în perioada 2019-2021.

În cele două luni de la revenirea în Turcia, Junior a jucat 7 meciuri, toate în campionat, și i-a recucerit pe fanii lui Gaziantep. Antrenorul Marius Șumudică l-a descris într-un mod inedit: „E ca vinul, între primii 5 fundași stânga din țară”.

A greșit Rapid cedându-l pe Junior Morais? Marius Șumudică: „Meci de meci e extraordinar”

„Junior... e ca vinul. Meci de meci joacă extraordinar, este între primii 5 fundași stânga din Turcia, ca indice. Nu mi-a venit să cred. 

Toată lumea se întreba cum este un jucător de 37 de ani. Face banda senzațional, având în vedere că joc 3-5-2. Face banda incredibil!”, a spus Șumudică la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Referitor la faptul că Rapid l-a cedat pe Junior pentru a-i face loc tânărului Andrei Borza, cumpărat cu 800.000 de euro de la Farul, Șumudică a spus:

„Nu e problema mea, nu vreau să comentez. Rapid a luat un jucător bun, de viitor, pe Borza, care cu siguranță va crește. Este o investiție bună, dar nu vreau să discut despre ce se întâmplă acolo”.

Junior Morais în tricoul lui Rapid // foto: GSP

Morais jucase 73 de meciuri la Rapid, în care a înscris 4 goluri și a pasat decisiv la alte 3 reușite.

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.