Liga 1

Marius Șumudică, teorie surprinzătoare: „FCSB arată jalnic! Dar nu Becali e vinovat”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 08 November 2023

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a analizat situația de la FCSB. Și-l apără pe Gigi Becali. 

Deși patronul FCSB și-a asumat vina pentru înfrângerea cu Rapid (1-2), considerând că a greșit schimbările făcute, Marius Șumudică are o altă teorie. Antrenorul remarcă o scădere în forma roș-albaștrilor și spune că nu patronul este vinovat. Motivul? Nu el se ocupă de antrenamente. 

Marius Șumudică îl apără pe Gigi Becali 

„Cu Rapid, mi se pare blazată echipa. Nu putea trece de un anumit nivel. Nu Gigi e de vină, nu el a antrenat echipa. Olaru a jucat unde trebuie să joace, Coman la fel, fundașii la fel. Randamentul echipei este în continuă scădere. 

Nu știu dacă Gigi e vinovat. Ce să facă el? Noi știm că el face schimbările de mulți ani... De ce FCSB arăta foarte bine acum 2-3 luni și toată lumea o dădea favorită la campionat? Acum arată jalnic. 

De ce? Nu cred că Gigi e vinovat. FCSB e mult sub ce era acum 2-3 luni, din punct de vedere fizic și tactic. FCSB nu are trasee, nu are o idee de joc și nu câștigă dueluri. Radunovic nu a mai dat o centrare bună de nu știu când, Pantea e o umbră a ceea ce era acum 2-3 luni... Îi antrenează Gigi?”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

VIDEO Ilie Dumitrescu: „Andrea Compagno este singurul număr nouă veritabil din țară”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.