Liga Campionilor

Ten Hag a „tunat” după meci » Ce scuze a găsit pentru înfrângerea cu FC Copenhaga: „Ăsta nu mai e fotbal!”

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 noiembrie 2023

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a acuzat arbitrajul în urma înfrângerii cu FC Copenhaga din grupele Ligii Campionilor, scor 3-4.

Olandezul e de părere că Rashford nu trebuia eliminat în minutul 42, în ciuda unui fault extrem de dur comis de englez. L-a călcat pe Elias Jelert pe gleznă și ar fi putut să-i provoace o accidentare gravă.

Faultul pentru care Rashford a văzut cartonașul roșu

„Cartonașul roșu a schimbat totul. Cred că atunci când pui imagine pe monitorul VAR, pare mai rău decât a fost în realitate. Faptul că arbitrilor le-a trebuit atât de mult timp să ia o decizie spune totul”, a declarat Ten Hag, potrivit Daily Mail.

Ten Hag a „tunat” la adresa arbitrajului, după Copenhaga Manchester United 4-3

„Am dominat primele 25 de minute, am avut 2-0, apoi cartonașul roșu a schimbat totul. Am primit două goluri înainte de pauză care nu ar fi trebuit să se pună. La primul, un jucător aflat în ofsaid e exact în fața lui Onana”, a spus Ten Hag despre golul lui Elyounoussi.

Ofsaidul reclamat de Ten Hag

Ten Hag a continuat în aceeași notă: „Al doilea a venit după un penalty ușor dat. Balonul i-a lovit mâna lui Maguire, dar distanța de la care a venit a fost mică, iar mâna era într-o poziție firească. 

În 4 meciuri sunt 4 penalty-uri împotriva noastră, iar 3 dintre ele snt sicutabile. Sunt dezamăgit supă aceste decizii. Nu ar trebui să se întâmple asemenea lucruri, ăsta nu mai e fotbal”.

Hențul lui Maguire

FOTO. Cele mai tari meme după Copenhaga - Manchester United 4-3

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.