Liga 1

Rotaru a luat o decizie fără precedent: „Prima dată în 10 ani când fac asta. Nimeni nu are curajul să întrebe de ce”

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CSU Craiova

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 noiembrie 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a anunțat că le-a suspendat salariile jucătorilor lui, pentru prima dată în cei 10 ani de când deține echipa olteană.

Rotaru spune că jucătorii au o întârziere de 3 săptămâni la plata salariilor. Ar fi putut să le primească dacă ar fi învins FCU Craiova, însă meciul s-a terminat 1-1.

Mihai Rotaru: „Nu și-au luat salariile de 3 săptămâni. Nimeni nu a întrebat de ce”

„Nu avem probleme de disciplină și nu am avut niciodată la Universitatea Craiova. Nu cred că vom avea. Nu și-au luat salariile de trei săptămâni și nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce. Nici nu ar avea curajul să o facă.

Am încercat să folosesc și această formă să îmi exprim nemulțumirea, să încercăm toți să înțelegem că e un semnal. «Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile, poate e o problemă!».

Eu speram că o să le dau după o victorie în meciul cu FCU. Din păcate, n-am această ocazie. Nu există. Până nu văd că echipa se așază, nu discutăm. Nu e vorba de bani, ci de uzul meu de a ieși puțin din tipar”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

La finalul turului, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 23 de puncte. Oltenii sunt la 8 puncte de liderul FCSB.

VIDEO. Mihai Rotaru l-a prezentat pe Ivaylo Petev, noul antrenor al Craiovei

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.