Stiri extrasport

Soția lui Wayne Rooney, dezvăluiri incendiare despre infidelitățile fostului internațional englez + motivele pentru care l-a iertat

+13 Foto
Coleen și Wayne Rooney Foto: Facebook

Articol de David Marinescu  —  joi, 09 noiembrie 2023

Coleen Rooney a vorbit în premieră despre momentele neplăcute din căsnicia sa cu Wayne în autobiografia lansată în această săptămână. Coleen a rememorat episoadele de infidelitate ale soțului său și a dezvăluit problemele acestuia cu alcoolul.

Coleen (37 de ani) și Wayne (38 de ani) și-au început relația încă din adolescență, iar acum au împreună 4 copii: Kai (14), Klay (10), Kit (7) și Cass (5).

Coleen Rooney: „A fost un coșmar, de-a dreptul oribil”

Coleen Rooney a descris primul act de infidelitate al lui Wayne, pe când acesta avea doar 16 ani: „Wayne a fost la prostituate la un salon de masaj în Liverpool. Când mi-a recunoscut totul am fost confuză și rănită, nici măcar nu puteam să vorbesc cu el. 

Câteva luni mai târziu a fost surprins cu două doamne, una de 37 de ani și alta de 48. Mă simțeam rușinată, toată lumea știa și vorbea despre asta, a fost un coșmar, de-a dreptul oribil. 

N-am vrut să mă grăbesc cu o decizie, era destul de dură situația. Am fost supărată și confuză, nu eram sigură ce simt pentru Wayne în continuare. După câteva săptămâni, l-am iertat. Știa că a greșit, avea privirea în pământ când mi-a spus că e devastat de situația în care m-a pus.

Coleen Rooney: „Când Wayne avea probleme abuza de alcool și complica lucrurile”

„Comportamentul său m-a testat de multe ori de-a lungul timpului. Când Wayne avea probleme abuza de alcool și complica lucrurile, asta s-a întâmplat de mai multe ori. Dacă problema ar fi una minoră, probabil că alcoolul ar putea-o regla, dar dacă problema implică iubire și emoții, este cu totul o altă poveste.

Wayne este conștient că alcoolul l-a tras în jos de foarte multe ori. Deseori, când îl deranja ceva, Wayne deschidea o sticlă. În loc să vorbească despre ce îl deranjează, bea și se adâncea în problemă. A fost o perioadă în care nu-și putea controla dependența de alcool.”

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.