Liga 1

Reproșul lui MM Stoica pentru Rotariu: „Putea să spună asta când a venit”

Dorin Rotariu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 noiembrie 2023

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a avut un reproș la adresa lui Dorin Rotariu (28 de ani, atacant).

Rotariu nu l-a impresionat pe Gigi Becali în primele 3 meciuri la FCSB și a fost aspru criticat de patronul roș-albaștrilor după 1-2 cu Rapid. MM Stoica spune că Dorin putea să amâne momentul debutului și să intre în joc după o perioadă mai lungă de pregătire cu echipa, dacă ar fi anunțat că nu e pregătit, în condițiile în care nu a mai jucat din mai.

Astfel, ar fi scăpat de reproșurile lui Becali. Rotariu a debutat la FCSB cu Voluntari, scor 0-0, la aproximativ două săptămâni după ce a semnat.

MM Stoica: „Rotariu putea să spună că nu e pregătit”

„Se ştie foarte clar că Gigi Becali e foarte grăbit. «Vreau să văd ce-am cumpărat». Tu când îţi cumperi ceva, de îmbrăcat, nu vrei să probezi ce-ai cumpărat? Kurtic a stat mult la Craiova până să joace?

Nu pot să-mi impun punctul de vedere la fiecare jucător în parte. Pe Ngezana nu l-am lăsat să joace. Dorin Rotariu putea să spună: «Nu sunt pregătit, nu am mai jucat de un an, şase luni, şapte luni». S-a considerat pregătit. A arătat foarte bine în antrenamente. Şi noi ne-am dat ok-ul.

Cu Voluntari a fost destul de absent. Cu Petrolul nu a jucat rău. A jucat un fotbal fluid. A fost prezent. La meciul ăsta cu Rapid, i-am spus la pauză lui Gigi: «Iartă-mă, ăsta e meci de bătaie, nu e pentru Rotariu».

Dacă Gigi a pus ştampila, a pus ştampila. Eu dacă mă duc să joc la o echipă şi n-am jucat de mult, spun: «Domne, nu sunt pregătit. Folosiţi-mă după o lună, când sunt şi eu pregătit. Daţi-mi un meci amical să joc şi eu 90 de minute». Nu ştiu cine e foarte, foarte vinovat”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Gigi Becali și-a atacat jucători după FCSB - Rapid 1-2

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.