Liga 1

Cale liberă spre Rapid, după ce FCSB a ieșit din cursă » Transferul pregătit de Dan Șucu

Marius Ștefănescu (25 de ani, extremă dreapta) de la Sepsi e în continuare pe lista Rapidului, giuleștenii vor încerca să-l transfere și în iarnă.

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 09 noiembrie 2023

Marius Ștefănescu (25 de ani, extremă dreapta) de la Sepsi e în continuare pe lista Rapidului, giuleștenii vor încerca să-l transfere și în iarnă.

La finalul turului de sezon regulat, Rapid ocupă locul 3 în SuperLiga, la numai două puncte distanță de liderul FCSB. Deși obiectivul declarat e o clasare pe podium, alb-vișiniii vor să forțeze titlul și au în plan să se întărească în următoarea fereastră de mercato.

Rapid va încerca iar să-l transfere pe Marius Ștefănescu

Conform informațiilor GSP, Rapid nu și-a luat gândul de la Ștefănescu, pentru care a negociat cu Sepsi și în vară. Tratativele au picat atunci pentru că Sepsi era angrenată în cupele europene și avea nevoie de Marius în preliminariile Conference League, dar și pentru că Dan Șucu a fost deranjat de faptul că Sepsi negocia în paralel și cu FCSB.

Marius Ștefănescu

Cum roș-albaștrii par să fi renunțat la pista Ștefănescu, Rapid are cale liberă acum către fotbalistul care poate acoperi ambele flancuri ale atacului, dar care poate juca atât fundaș stânga, cât și mijlocaș central ofensiv.

Rămâne de văzut ce preț va solicita Sepsi. În vară, clubul condus de Laszlo Dioszegi cerea în jurul a un milion de euro.

La negocieri, Rapid va miza inclusiv pe relația dintre jucător și antrenorul Cristiano Bergodi, cei doi au colaborat la Sepsi în perioada 2021-2023.

3 goluria reușit Ștefănescu în acest campionat pentru Sepsi. Mai are în cont un assist și un penalty obținut

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Marius, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Sepsi - Rapid

>

Mai multe articole despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.