Liga 1

Andrea Mandorlini „aruncă bomba” la CFR Cluj: „E afară din proiect, afară din echipa noastră!”

Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul de la CFR Cluj.

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 09 November 2023

Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul de la CFR Cluj. 

Jefte Betancor i-a cerut lui Andrea Mandorlini să îi garanteze un post de titular în atacul lui CFR Cluj. Antrenorul italian nu i-a putut îndeplini cerința și a transmis că drumurile li se despart din acest moment.

VIDEO. Jefte Betancor, OUT de la CFR Cluj! Dezvăluirea lui Andrea Mandorlini

>

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are. 

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu", a declarat Andrea Mandorlini într-o conferință de presă. 

Jefte și-a supărat șefii

Titular și înlocuit la pauză în meciul dintre CFR Cluj și Farul, disputat pe 30 octombrie, Jefte Betancor a plecat de la stadion la pauza partidei, apoi a fost băgat în ședință de conducerea clubului din Gruia.

Jefte a bifat 14 apariții în acest sezon de SuperLigă. A marcat un singur gol, în victoria 4-3 din derby-ul cu U Cluj, pe 21 august 2023.

Atacantul spaniol nu a făcut parte din lotul „feroviarilor” la ultimele două partide oficiale.

VIDEO CU FAZA. Karlo Muhar, bucurie de nedescris după golul marcat în CFR Cluj - Farul

>

Citește și alte știri din Superliga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.