Campionate

Istvan Kovacs, protagonist în campania UEFA: „Vreau să le transmit tinerilor un mesaj”

Istvan Kovacs (39 de ani) este protagonist în campania prin care UEFA vrea să atragă tinerii către arbitraj.

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 09 November 2023

Istvan Kovacs (39 de ani) este protagonist în campania prin care UEFA vrea să atragă tinerii către arbitraj.

La meciurile de Liga Campionilor din această săptămână, arbitrii au promovat o campanie prin care se dorește atragerea a cel puțin 40.000 de tineri către această meserie.

Prezent la centru în Arsenal - Sevilla, scor 2-0, fără nicio greșeală importantă, Istvan Kovacs a fost și el implicat. Oficialul din Carei a transmis un mesaj prin intermediul UEFA.

VIDEO. Istvan Kovacs cheamă tinerii spre arbitraj

„Dacă ați jucat fotbal sau dacă vă place fotbalul, și încă sunteți tineri, ar trebui să deveniți arbitri. Din punctul meu de vedere este cea mai frumoasă meserie din lume.

Poți rămâne în lumea fotbalului, ai șansa de a vizita și de a lucra pe cele mai mari stadioane din lume. Te poți păstra și în formă, poți continua să duci o viață activă, poți călători mult.

Vreau să le transmit tinerilor un mesaj. Nu e suficient să fii talentat. Fără multă muncă nu poți ajunge la cel mai înalt nivel. Rămâneți umili, cu picioarele pe pământ, antrenați-vă zilnic. Pregătiți-vă mintal pentru meciuri și aveți răbdare. Rezultatele vor veni!”, a spus Istvan Kovacs pentru site-ul oficial al UEFA. 

VIDEO. Adrian Mititelu, poveste cu Istvan Kovacs din vremea Cooperativei: „Am avut mici chestii cu el, toți îmi sugerau să fac ceva”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.