Liga 2

Fază confuză în Liga 2 » Horia Mladinovici a trecut peste semnalizarea asistentului și a validat golul din Chindia - Mioveni

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 09 noiembrie 2023

Cătălin Gogor (22 de ani) a înscris pentru 0-2 în Chindia - CS Mioveni, la capătul unei acțiuni ciudate. „Centralul” Horia Mladinovici a trecut pentru semnalizarea asistentului Cosmin Vițelaru.

Chindia și CS Mioveni, formațiile retrogradate la braț sezonul trecut, au deschis etapa cu numărul 13 din Liga 2. Prima repriză a avut un ritm peste media competiției, cu ocazii la ambele porți. Oaspeții au deschis rapid scorul, în minutul 9, prin Daniel Toma. 

Fază confuză la golul de 0-2 din Chindia - CS Mioveni 

Acțiunea care a dublat avantajul a fost una ciudată. În minutul 39, fundașul lateral Cătălin Gogor l-a învins pe Răilean, cu un șut din interiorul careului. Au urmat momente de confuzie.

Horia Mladinovici a arătat în prima fază spre centrul terenului, semn că reușita este valabilă. Ulterior, asistentul Cosmin Vițelaru a ridicat fanionul, foarte târziu, pentru un ofsaid pe faza de construcție. 

Mladinovici nu a fost sigur de semnalizare și a mers să discute și cu „tușierul”. Oficialul obișnuit cu meciurile din Superligă a transmis că a controlat mai bine faza și a validat reușita. 

Momentul semnalat greșit de asistent

O decizie corectă! Reluările au arătat că atacantul Mioveniului era în poziție regulamentară. 

Clasamentul actualizt din Liga 2:

Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

VIDEO. Cornel Dinu face dezvăluiri incredibile din mafia pariurilor, cu Reghecampf și Miriuță: „Dacă nu ești de cuvânt, te trezești în rigolă”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.