Liga 1

MM Stoica, consternat de omul de bază de la FCSB: „Nu am explicație pentru ce a făcut. E o problemă”

+38 Foto
Octavian Popescu, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a schimbat discursul față de „galbenul” încasat de Octavian Popescu (20) în meciul cu Rapid, 1-2, în urma căruia decarul roș-albastru va fi suspendat la următoarea partidă, cu FCU Craiova.

Octavian Popescu trebuia să scape fără „galben” cu Rapid pentru a amâna suspendarea, însă a clacat în prelungiri, călcându-l intenționat pe stoperul Paul Iacob în minutul 90+5 al partidei.

Inițial, comentând faza, Mihai Stoica s-a concentrat pe felul în care Popescu a primit respectivul cartonaș. „Centralul” Sebastian Colțescu era cu spatele, nu a văzut faultul, iar Mihai Stoica a susținut că arbitrul VAR, Ovidiu Hațegan, l-a atenționat pe Colțescu să scoată cartonașul, ceea ce ar depăși atribuțiile arbitrilor video.

Acum, oficialul de la FCSB pune accentul pe gestul lui Tavi și spune că ce a făcut acesta „e o problemă”, având în vedere că jucătorul era conștient cât de important era să scape fără „galben”.

Mihai Stoica, consternat de gestul lui Octavian Popescu: „Nicio explicație. E o problemă”

„Nu am absolut nicio explicație pentru gestul ăsta pe care l-a făcut cu Rapid. Îl avertizaserăm că n-avem «Under». Și cartonașul roșu din finalul sezonului trecut (n.r. - tot cu Rapid) i-a dăunat, pentru că n-a jucat primele două etape. 

Băi, fă un fault, dar să faci așa ceva după ce meciul s-a terminat... Da. E o problemă”, a afirmat Stoica la OrangeSport.

Octavian Popescu l-a călcat pe Paul Iacob (încercuit)

Pentru FCSB era foarte important ca Tavi să nu încaseze cartonaș pentru că varianta U21 principală din lot, Alexandru Pantea, văzuse la rândul lui al patrulea „galben” al sezonului, astfel că se știa că va rata meciul cu FCU. Acum că nici Tavi nu va juca împotriva oltenilor, titularul va fi ales dintre Eduard Radaslavescu, Dan Spătaru și Mihai Toma.

Octavian Popescu nu traversează un sezon bun. El a înscris doar 3 goluri în 19 apariții, cel mai recent pe 24 septembrie, la 5-2 cu Sepsi.

VIDEO » „O să vi se pară o aroganță”. Valeriu Argăseală face dezvăluiri din vestiarul FCSB

>

Tot despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.