Campionate

Gestul scandalos al starului lui Liverpool » Adversarii și arbitrii partidei au rămas șocați

Darwin Nunez Foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Toulouse a reușit una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului, după ce a învins-o pe teren propriu pe Liverpool, scor 3-2. La finalul partidei starul lui Liverpool, Darwin Nunez, a refuzat să dea mâna cu un adversar și cu arbitrii.

Toulouse a deschis scorul în minutul 36 prin Aron Donnum, iar în minutul 58 francezii și-au dublat avantajul prin Thijs Dallinga. Liverpool a redus din diferență prin autogolul lui Cristian Casseres din minutul 74, dar două minute mai târziu Frank Magri restabilea avantajul de două goluri pentru Toulouse. 

Diogo Jota readucea speranța pentru „cormorani” după golul din minutul 89, iar revenirea părea completă în minutul 90+7 după golul reușit de Jarell Quansah, dar reușita a fost anulată de VAR după un henț la Alexis Mac Allister în faza premergătoare golului.

Darwin Nunez a ignorat salutul unui adversar

La finalul partidei, Darwin Nunez a fost surprins ignorându-l pe Frank Magri, care-i întinsese mâna. Atacantul uruguayan și-a îndepărtat mâna de adversar. Pe lânga jucătorul lui Toulouse, Nunez a ignorat și arbitrii partidei.

Darwin Nunez a fost introdus pe teren de Jurgen Klopp în minutul 73. Atacantul uruguayan a intrat în conflict cu un adversar în minutul 4 al prelungirilor și a văzut cartonașul galben după ce a protestat în fața arbitrului bulgar, Georgi Kabakovafter.

Mai mulți fani au reacționat după gestul lui Darwin Nunez:

  • „A ratat până și strângerea de mână”
  • „Liverpool este un club uriaș, jucătorii n-ar trebui să dea dovadă de o asemenea lipsă de respect”
  • „Imaginați-vă să fi fost situația invers, ce scandal ar fi ieșit”

VIDEO: Conferința de presă a lui Jurgen Klopp de după meciul cu Toulouse

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.