Liga 1

Nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!” + Critică scenele cu Rotaru și Petev

+34 Foto
Ivaylo Petev are misiunea de a-i redresa rapid pe olteni / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 10 November 2023

Jurnalistul Narcis Drejan, un cunoscător avizat al fotbalului din Bănie, a discutat, în cadrul emisiunii GSP Live de vineri, pe marginea situației actuale din Bănie. Editorialistul Gazetei se declară total neimpresionat de numirea lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Invitat la matinalul Gazetei Sporturilor, Narcis Drejan a analizat în amănunt ultimele mișcări de la clubul lui Mihai Rotaru. Jurnalistul a pus la îndoială capacitatea lui Ivaylo Petev de a o redresa pe Universitatea, criticând totodată și apariția neobișnuită a finanțatorului juveților în conferința de instalare de marți.

Narcis Drejan, despre agitația de la CSU Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris! ”

>

„Cred că, în momentul de față, Craiovele au cei mai mulți antrenori schimbați, nu? Dacă am compara cu tot ce s-a întâmplat în SuperLigă până în momentul ăsta, până la sfârșitul turului, ce se întâmplă la Craiova e chiar zona crepusculară! E ceva de nedescris! 

Faptul că el (n.r. - Mihai Rotaru) apare într-o conferință de presă... Eu nu l-am văzut până acum pe Rotaru prezentând un antrenor, să vină cu un gaj, practic. El a venit să întărească faptul că Ivaylo Petev e alesul... 

Dar Ivaylo Petev nu mai confirmă! Vine Rotaru și spune: «Întrebați-l pe Dzeko de Ivalyo Petev». Cum adică să-l întrebăm pe Dzeko? Hai să fim serioși!”. 

„Ivaylo Petev nu stă mai mult de jumătate de an pe la vreo echipă”

Drejan, care semnează și texte de opinie pe GSP.ro, nu privește cu ochi buni instalarea fostului selecționer al Bulgariei, o selecționată cu o prăbușire fără sfârșit în ultimii ani.

„Hai să-l vedem pe om la treabă, să vedem dacă e în stare de ceva, pentru că el a cam uitat de când a câștigat titlul pe la Ludogorets. Vorbim de perioada 2010-2013, când Ludogorets oricum era în expansiune.

(...) Dacă aduci acum un antrenor din Liga 3 din România la Ludogorets, n-are cum să nu câștige campionatul. Noi nu ne dăm seama cât de slab e campionatul ăla.

+34 Foto
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan

Plus că [Rotaru] a adus un antrenor care nu stă mai mult de jumătate de an la vreo echipă. Vine din Bulgaria, a cărei națională e pe ultimul loc în grupa de preliminarii... De asta spun că nu e momentul să aduci un antrenor din Bulgaria”, a comentat Drejan la GSP Live. 

VIDEO Emisiunea integrală cu Narcis Drejan (vineri, 10 noiembrie 2023)

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.