Liga 1

Becali a anunțat ce tip de atacant vrea în locul lui Andrea Compagno: „Îmi trebuie un «tanc»” » De ce nu-l interesează golgheterul SuperLigii

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 10 November 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a numit stilul de atacant pe care îl dorește, pentru a-l înlocui pe Andrea Compagno.

Finațatorul roș-albaștrilor vrea un jucător puternic, de peste 1,90m înălțime. Întrebat despre Aurelian Chițu, golgheterul campionatului și al lui FCU Craiova, viitoarea adversară a celor de la FCSB, Becali nu s-a arătat impresionat de jucătorul din Bănie, care a marcat 9 goluri în acest sezon de SuperLiga.

Gigi Becali: „Îmi trebuie un «tanc»”

„Ce părere am de Chițu? E mai bun și mai în formă ca în perioada în care era la Hagi, dar să știți că eu nu am nevoie la FCSB de un tip de atacant ca Chițu. Mie îmi trebuie unul mai bun decât Compagno. 

Mie îmi trebuie un «tanc», să spargă apărările și să aibă peste 1.90 m. Voi știți că eu vreau jucători de peste 1.90 m în centrul apărării și acolo, sus, pe postul de pivot”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Intrat în dizgrația lui Becali, Andrea Compagno, singurul „vârf” clasic din lotul FCSB, a anunțat că nu vrea să joace la alt club din România. „Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare, cu cei mai mulți și fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, a declarat Andrea Compagno, potrivit Fanatik.

VIDEO. Ilie Dumitrescu: „Andrea Compagno este singurul număr nouă veritabil din țară”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.