Liga 1

Burcă, mesaj războinic înainte de derby-ul din Bănie: „Eu nu renunț niciodată. Criticile de la cei care au făcut puțin în fotbal nu ajung la mine”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”.

  • Universitatea Craiova - Dinamo are loc duminică, de la ora 16:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo e pe loc de retrogradare, cu 10 puncte adunate în 15 meciuri, însă Burcă susține că nu simte presiune din partea conducerii. A avut un mesaj războinic la conferință, unde și-a îndreptat atenția și către critici.

Ovidiu Burcă: „Eu nu renunț niciodată”

>

„S-a terminat prima parte a sezonului. Întâlnim iar Craiova. E un bun prilej să vedem cât am evoluat. La ei s-a schimbat antrenorul, și la jucători se va schimba ceva. Meciul va fi cât se poate de disputat. Știu că e o situație delicată, trebuie să rămânem optimiști. Ultimul meci ne dă speranțe, simt că echipa are forță. S-au întâmplat lucruri care ne arată că începem să fim o echipă. 

Cu UTA am făcut o partidă solidă. Trebuia să luăm măcar un punct. A fost o decizie confuză a arbitrilor care a făcut să nu luăm punct sau puncte. Acest lot a trecut prin multe, echipele nu se fac peste noapte. E momentul să facem puncte. Nu simt presiunea plecării. Oamenii mă pot critica. 

Sunt și critici de care trebuie să țin cont, dar unele sunt de la oameni care au realizat puține în fotbal, așa că acele critici nu ajung la mine. Am transmis entuziasm echipei. Am spus-o și după meciul de la Oradea că eu în viață nu am obținut lucruri ușor. Așa că eu nu renunț niciodată. 

Am soluții, energie, entuziasm. Eu nu simt că e un meci decisiv pentru mine”, a declarat Burcă la conferința de presă.

Domnul Rednic avea niște polițe de plătit lui Dinamo, cred că acțiunile ne definesc ca oameni

- Ovidiu Burcă

>

Burcă: „N-aș vrea ca jucătorii să cadă într-o capcană”

„Domnul Rotaru a investit multe milioane la Craiova ca să câștige un campionat pe care nu l-a câștigat. Cei de acolo au ambiții mari, au adus un antrenor cu un CV puternic. N-aș vrea ca jucătorii să cadă într-o capcană. Nu suntem bine, trebuie să jucăm mai bine decât cu UTA.

Managementul de la Dinamo n-a fost cel mai bun în ultimii ani. Trebuie să fim răniți în orgoliu. De puține ori o învingea Craiova pe Dinamo în trecut”, a mai declarat Burcă.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.