Stiri extrasport

Ivana Knoll a schimbat iarăși sportul! Modelul croat a prezentat la Baku o gală de arte marțiale

+69 Foto
Ivana Knoll a schimbat iarăși sportul. Foto: Instagram

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Ivana Knoll (31 de ani), suportera sexy croată care a devenit celebră la CM 2022 din Qatar, a făcut furori și la Baku. După ce a fost prezentă la Marele Premiu de F1 din Azerbaidjan, bruneta a încins atmosfera, prezentând gala Rizin Landmark 7.

S-a făcut cunoscută în întreaga lume cu prezența ei seducătoare la turneul final al CM 2022 din Qatar. 

FOTO. Ivana Knoll a schimbat iarăși sportul

Outfit-urile alese de modelul croat de 31 de ani au aprins imaginația fanilor și i-au atras peste 3,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, pozele postate adunând mereu mii de like-uri. 

Mare amatoare de sport, Ivana Knoll a fost prezentă în ultimul timp în toate colțurile lumii, la diferite evenimente, și nu a scăpat fără să fie remarcată. Cea mai recentă apariție a fost la gala de arte marțiale mixte, Rizin Landmark 7, derulată la Baku.

Ivana Knoll s-a pozat cu Erling Haaland

Ivana a avut o „audiență” mare și la alte meciuri din diferite sporturi. După ce a asistat la toate partidele disputate de naționala Croației și la alte întâlniri de top de la Mondialul de fotbal de-acum un an în Qatar, domnișoara Knoll și-a etalat formele răvășitoare la Ibiza, unde s-a pozat cu Erling Haaland, golgheterul norvegian al lui Manchester City, a asistat la Final 4 din Liga Națiunilor, la care a susținut selecționata lui Zlatko Dalic. S-a remarcat la Milano în această toamnă, pe San Siro, la duelul Milan - Newcastle 0-0 din Champions League.

FOTO. Ivana Knoll a primit invitație VIP la Marele Premiu de la Baku

Stabilită în SUA, la Miami, Ivana a captat toate privirile la meciul dintre Clippers și Milwakee Bucks, 106-119. Pentru întâlnirea din Las Vegas, influencerul croat a îmbrăcat o fustă scurtă, încălțând cizme roșii lungi, ca la CM 2022. Ivana n-a ratat nici Formula 1: s-a numărat printre starurile prezente la Baku, la Marele Premiu al Azerbaidjanului. 

Câștigătoarea concursului Miss Croația 2016 a beneficiat de o invitație VIP și a vizitat padocurile mai multor echipe. Mai întâi a mers la Alpine, apoi a trecut la Ferrari și a încheiat cu Aston Martin.

Citește și 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.