Stranieri

Gică Hagi i-a dat un sfat lui Ianis înainte de Barcelona - Alaves: „Să facă asta și în somn”

Ianis Hagi/ Foto: Instagram

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Gică Hagi (58 de ani), managerul Farului, i-a dat un sfat lui Ianis Hagi (25 de ani) înainte de Barcelona - Alaves, meci din etapa #13 din La Liga.

Ianis va juca împotriva Barcelonei duminică (ora 17:15), în cel mai important meci din carieră la nivel de club. Gică îi dă un sfat fiului său, dar și colegilor lui, și anume să alerge de două ori mai mult ca adversarii pentru a putea obține ceva de pe stadionul Olimpic din Barcelona.

VIDEO. Gică Hagi, sfat pentru Ianis înainte de Barcelona - Alaves: „Să alerge și în somn”

>

„Sunt mândru de amândoi (n.r. - Kira și Ianis), au drumul lor. Au de muncit, asta au învățat de mici. Mă bucur că sunt preocupați de muncă. Am vorbit cu Ianis, dar nu în detaliu. 

Ei trebuie să fie pregătiți 200%. Nu au nimic de pierdut. Trebuie să joace cu încredere, curaj. Trebuie să alerge de două ori mai mult. Ei și noaptea în somn trebuie să alerge ca să scoată ceva. 

Toată echipa trebuie să se pregătească foarte bine, să alerge de două ori mai mult ca adversarii”, a declarat Gică Hagi, la conferința premergătoare meciului Farul - Hermannstadt (sâmbătă, ora 21:00)

Înainte de meciul cu Barcelona, Alaves e pe locul 14 în La Liga, cu 12 puncte. Catalanii sunt pe 3, cu 27 de puncte.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.