Media

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 10 noiembrie 2023

Comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu a comentat alături de Costi Mocanu partida din Liga 1 dintre Dinamo și Petrolul. Pe 26 august 2023.

Meci în care suporterii celor de la Petrolul au oprit partida preț de câteva minute, după ce-au declanșant un adevărat show pirotehnic în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”.

>

În timpul comentariului său, Grădinescu a spus pe post: „Am văzut un serial cu cimpanzei pe Netflix. Foarte bun! Foarte bun! Serialul explică diverse resorturi psihice ale conflictelor dintre două bande rivale de cimpanzei”.

Cereri anti-Grădinescu la CNA!

Pentru această declarație a comentatorului pe adresa Consiliului Național al Audiovizualului au venit mai multe plângeri ale telespectatorilor. Iar cazul a ajuns pe masa CNA unde Grădinescu a fost audiat prin video-conferință.

După difuzarea pasajului respectiv, Monica Gubernat, președinta CNA a luat prima cuvântul și a spus: „Domnu' Grădinescu. Noi nu considerăm că sunt probleme. Da?! Dar dacă doriți...”.

Grădinescu a intervenit pentru un punct de vedere. „Nu vreau să fiu nesincer și să neg faptul că am făcut o paralelă între... Dar am avut grijă și am încercat să nu rezulte că fac o comparație între spectatori și cimpanzei. Și-aici vreau să-mi cer scuze pentru cimpanzei... Pentru această specie care are 96 la sută din ADN-ul nostru”, a spus comentatorul în deschiderea dreptului său de comentariu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.