Altele

David Popovici, asaltat de fani la Otopeni: „ Am fost și eu ca ei!” » Ce spune despre medalia la 200 m liber

+27 Foto
David Popovici asaltat de fani FOTO Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru, Raed Krishan (video)  —  vineri, 10 noiembrie 2023

David Popovici a avut o zi plină la Campionatele Naționale de înot în bazin scurt.

David Popovici a avut mai multe autografe de semnat în această seară la Otopeni după ce s-a impus în proba de 200 m liber și s-a clasat pe poziția a doua cu ștafeta mixtă de 4x50 m liber a clubului Dinamo, dar deținătorul recordului mondial în proba de 100 m liber a oferit fiecăruia câteva secunde, deși timpul său e extrem de prețios. 

>

„E o parte foarte frumoasă, chiar dacă sunt mulți copii, mi se pare frumos să acord atenție fiecăruia, să fac poze cu ei, să le dau autografe. Am fost și eu ca ei!”, a spus el. 

+27 Foto
FOTO: Raed Krishan (GSP)

David a vorbit apoi despre a doua sa zi la Campionatele Naționale în bazin scurt, dar și despre Jocurile Olimpice de la anul. „Proba de 200 metri liber mi se pare un pic mai grea decât cea în bazin scurt. Am înotat binișor”, a explicat David. 

Cât despre Paris? „De-abia aștept să ajung acolo. E cel mai important obiectiv al meu. Fără presiune! Nimeni nu vrea presiune, ține de mine să o blochez și să am grijă câtă ajunge la mine. Nu contează presiunea pusă de ceilalți dacă o ignor”, a subliniat David 

>

El mai are două zile de concurs la Otopeni la CN în bazin scurt, un preambul pentru Campionatele Europene tot în bazin scurt, care vor avea loc între 5 și 10 decembrie.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.