Liga 1

Dan Șucu și Laszlo Dioszegi, întâlnire după Sepsi - Rapid: „Aveți marfă de vânzare?”. Comparație ciudată: „Când te duci la un târg și vrei să vinzi un porc...”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 11 November 2023

După Sepsi – Rapid 0-0, Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, și Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, au avut un scurt dialog.

Iar potrivit lui Laszlo Dioszegi, cei doi au discutat despre posibile transferuri pe axa Sepsi – Rapid, principala țintă a giuleștenilor fiind Marius Ștefănescu (25 de ani, extremă dreapta), pentru care au negociat și în vară.

Dan Șucu și Laszlo Dioszegi, întâlnire după Sepsi - Rapid

„Domnul Șucu mi-a spus: «Eu am bani, dumneavoastră să aveţi marfă de vânzare!» I-am răspuns: «Deocamdată nu am marfă de vânzare». 

Dacă vindem jucătorii buni, unde ajungem? Nu-l vindem pe Ștefănescu. Fiecare are un preț, dar… Când te duci la un târg și vrei să vinzi un porc, pentru cel care vinde e 10 milioane, pentru cel care cumpără e un milion”, a spus Dioszegi la OrangeSport.

Rapid vrea iar să-l transfere pe Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu

După cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor, Rapid nu și-a luat gândul de la Ștefănescu. Tratativele din vară au picat atunci pentru că Sepsi era angrenată în cupele europene și avea nevoie de Marius în preliminariile Conference League, dar și pentru că Dan Șucu a fost deranjat de faptul că Sepsi negocia în paralel și cu FCSB.

Cum roș-albaștrii par să fi renunțat la pista Ștefănescu, Rapid are cale liberă acum către fotbalistul care poate acoperi ambele flancuri ale atacului, dar care poate juca atât fundaș stânga, cât și mijlocaș central ofensiv.

Rămâne de văzut ce preț va solicita Sepsi, dacă patronul se va răzgândi. În vară, clubul condus de Laszlo Dioszegi cerea în jurul a un milion de euro.

VIDEO Giuleștenii, încurajați de suporterii deplasați la Sfântu Gheorghe, după Sepsi - Rapid 0-0

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.