Opinii

Vezi selecția și te crucești

Editorial Dan Udrea

Articol de Dan Udrea  —  Saturday, 11 November 2023

1. Dacă Mogoș, care a arătat deplorabil în tricoul CFR-ului, a ajuns la echipa națională, înseamnă că selecția nu se mai face pe competențe.

2. Adrian Rus e rezervă la o echipă mediocră din Cipru: Pafos. Ce-l recomandă să fie convocat, de exemplu, în fața lui Iacob de la Rapid? În ultimele 8 meciuri la Pafos, Rus a fost doar de 3 ori titular.

3. Singurul argument pentru care poate fi justificată prezența lui Artean e că selecționerul vrea să nu-l ostilizeze pe Gică Hagi neluând niciun jucător de la Farul. Alt motiv chiar nu poate exista! Artean da, Alexandru Crețu nu. Te crucești!

Andrei Artean

4. Când Ștefănescu merita convocat, atunci a fost ocolit. Acum, când nu mai joacă mare lucru și echipa lui e în criză, el apare la lot.

5. Dacă a fost nevoie să-l ia Slavia Praga pe Andres Dumitrescu pentru ca naționala să-l descopere pe fostul jucător al lui Sepsi, atunci e clar ce ochi de specialiști au cei din staff-ul naționalei.

PS: Tuturor celor care se plâng că nu e corect, echitabil, fair-play că naționala Kosovo nu va avea jucătorii de bază la meciul cu Israel le-aș pune o întrebare: e corect, echitabil și fair că ne luptăm cu o națională care nu a avut campionat în ultima lună, care sare din autocar când se dă drumul sirenelor de bombardament și care nu are voie să joace meciurile de acasă în propria țară din cauza războiului? Nu ne-ar strica mai multă decență!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.