Stiri extrasport

Alexandra Stan, artista care ar fi avut o idilă cu George Pușcaș, a îmbrăcat o rochie complet transparentă!

+47 Foto
Alexandra Stan, apariție spectaculoasă la un eveniment monden. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Alexandra Stan, artista despre care s-a speculat că a avut o idilă cu George Pușcaș, a avut o apariție uluitoare la un eveniment din Capitală. Cântăreața a purtat o rochie complet transparentă și nu a avut sutien.

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, a făcut senzație la un eveniment din București, îmbrăcată într-o rochie care a lăsat puțin loc imaginației. 

FOTO. Alexandra Stan, apariție spectaculoasă la un eveniment monden

Cu siguranță, femeia despre care s-a spus că a avut o idilă cu fotbalistul George Pușcaș, a fost atracția serii, ieșind în evidență cu ținuta sa curajoasă. 

Rochia complet transparentă, purtată fără sutien, a evidențiat silueta artistei și a provocat un val de reacții în rândul fanilor ei. Fotografii cu Alexandra Stan de la eveniment au ajuns pe rețelele de socializare, iar ea nu a avut niciun fel de problemă să își arate sânii.

FOTO. Alexandra Stan a negat relația cu George Pușcaș 

În vară, Alexandra Stan a atras atenția cu apariția ei din Mykonos, Grecia. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a apărut în compania fotbalistului George Pușcaș și toată lumea a spus că între cei doi există o frumoasă poveste de dragoste. Recent, ea a reacționat în legătură cu acest subiect și a negat relația cu George Pușcaș!

Cei doi au apărut împreună în mai multe poze publicate pe Instagram. Sunt surprinși foarte apropiați, cu zâmbetele până la urechi.

În plus, Alexandra Stan a postat la un moment dat pe internet o poză în care apare în tricoul cu numărul 9 al Naționalei, însă fanii și-au dat seama imediat că Alexandra Stan a îmbrăcat, de fapt, tricoul lui George Pușcaș.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.