Liga 1

Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”

+7 Foto
Faultul comis de Mihai Popescu // sursă capturi: TV DigiSport

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Farul a scăpat ușor în minutul 44 al meciului cu Hermannstadt, când Mihai Popescu (30 de ani) i-a pus talpa pe gleznă lui Florin Bejan (32). Arbitrul Horațiu Feșnic i-a acordat doar un cartonaș galben stoperului farist.

În minutul 44 al meciului de la Ovidiu, la scorul de 1-0 pentru Farul, o fază controversată a avut loc în preajma careului oaspeților.

Aflat în posesia balonului, în drumul către careul advers, Mihai Popescu a fost întâmpinat de Florin Bejan, căpitanul sibienilor. În încercarea de a ajunge primul la balonul pe care-l scăpase de sub control, Popescu a întins piciorul și a pus talpa pe glezna adversarului. A fost un contact dur, în urma căruia ambii jucători s-au resimțit.

„Roșu” sau doar „galben”? Fază la limită în Farul - Hermannstadt

„Centralul” Horațiu Feșnic a intervenit și i-a acordat lui Popescu cartonașul galben, spre nemulțumirea oaspeților, care considerau că se impunea eliminarea lui Mihai.

Arbitrii din camera VAR, Ionuț Coza și Mircea Orbuleț, nu au intervenit, nu l-au chemat pe „central” să revadă faza, posibilitate pe care o aveau în caz că simțeau că intervenția lui Popescu a fost de „roșu”.

Aflat în studioul DigiSport, fostul atacant Ionel Dănciulescu a opinat că „Din ce s-a văzut pe reluări, e roșu”. Alt ex-fotbalist, Ilie Dumitrescu, nu a fost de acord: „Eu zic că e de galben. Cred că dacă ar fi avut mai multă intensitate, ar fi fost de roșu”.

VIDEO: ratare incredibilă în Poli Iași - CFR Cluj

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.