Liga 1

Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!

+10 Foto
Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, imediat după Farul - Hermannstadt 1-1.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, imediat după Farul - Hermannstadt 1-1.

După fluierul de final al meciului de la Ovidiu, Hagi s-a dus spre Feșnic și i s-a adresat direct acestuia. „A fost fault”, pare că îi spune managerul Farului arbitrului.

Gică Hagi s-a referit la o fază care s-a petrecut cu aproximativ 20 de secunde înainte de golul lui Alhassan, din prelungiri. 

Larie a căzut în propriul careu după un duel cu un adversar, iar mingea a rămas la cei de la Farul, care au încercat să plece pe contraatac. Au pierdut repede balonul, care a ajuns în cele din urmă la Alhassan, mijlocașul sibienilor. El a tras de la distanță și a marcat.

Faultul reclamat de Hagi

Horațiu Feșnic nu a stat la discuții și i-a acordat direct cartonașul roșu lui Gică Hagi. Imediat, tehnicianul pare că îi spune „ce ți-am zis, mă?”.

Hagi l-a urmărit pe Feșnic până la ieșirea de pe gazon

Hagi nu s-a potolit după ce a primit cartonașul roșu și l-a urmărit pe Feșnic până la intrarea pe tunelul care duce spre vestiare. Arbitrul nu i-a zis nimic antrenorului, în timp ce Hagi continua să vorbească pe un ton ridicat. 

Managerul Farului va fi suspendat două etape pentru că a văzut cartonașul roșu direct. Nu va sta pe bancă cu Voluntari (25 noiembrie) și Poli Iași (2 decembrie), la revenire SuperLigii după pauza pentru meciurile echipelor naționale.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.