Liga 1

Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt

+10 Foto
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de David Marinescu  —  duminică, 12 noiembrie 2023

Farul și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 16 din Superliga. După meci, Gică Hagi (58 de ani) s-a certat cu arbitrul Horațiu Feșnic (34 de ani).

Gică Hagi a așteptat fluierul final, apoi a mers „glonț” către Horațiu Feșnic. I-a reproșat „centralului”, nejustificat, un fault suferit asupra lui Larie înaintea golului egalizator, marcat de Alhassan în prelungiri. 

Ce a strigat Gică Hagi în direcția lui Feșnic, după Farul - Hermannstadt

Arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu, moment în care „Regele” a „explodat”. Conflictul verbal dintre cei doi a continuat și pe tunelul către vestiare, iar GSP are exact cuvintele rostite de șeful Farului. 

„E fault! E fault și nu ai dat! De ce ai VAR?! Marele șmecher de la Cluj ce ești!”, a strigat Gică Hagi în direcția lui Horațiu Feșnic, pe tunelul care ducea la vestiare. 

Horațiu Feșnic este născut în Cluj-Napoca, de aici și precizarea făcută de oficialul Farului. 

Hagi a continuat și în fața camerelor TV

Gică Hagi nu s-a calmat nici în fața camerelor TV și a continuat „tirul” la adresa lui Horațiu Feșnic: 

L-am întrebat și mi-a direct roșu. După i-am mai zis și eu câte una. Atâta aroganță, așa plin de el... nu se poate. E dreptul meu, domnilor, să merg la el și să îl întreb. Să se comporte cu așa aroganță, protagonist, să iasă el în evidență... eu zic să e 100% fault. De ce n-au dat cei de la VAR fault? Ce să mai explici acum? Meciul s-a terminat, am luat gol din acea fază. Scuzați-mă!

I-ai dat lui Hagi roșu, te-a văzut toată lumea, te-au văzut cei de la Cluj. E prea mult, e prea clar faultul la Larie. A dat cu capul, apoi a venit adversarul și a luat mingea. Eu așa am înțeles, înseamnă că am eu o problemă și nu înțeleg faultul. Dacă nu, mergem pe linia asta. Trebuie să muncim și să ne revenim
- Gică Hagi, la Orange Sport

VIDEO. Gigi Becali nu l-a uitat pe Horațiu Feșnic: „Unde e el acum?”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.