Liga 1

Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!

Bolidul lui Becali a ieșit șifonat în urma accidentului // foto: GSP

Articol de Remus Dinu, Daniel Grigore  —  Sunday, 12 November 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost implicat astăzi într-un accident rutier, în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat. Omul de afaceri a susținut inițial că nu a fost la volan, apoi și-a schimbat declarațiile.

O imagine cu Becali îngândurat, cu mâinile la spate, și cu mașina acestuia în șanț a fost publicată la ora prânzului de jurnalistul Narcis Drejan, editorialist al Gazetei.

Ce s-a întâmplat? Aflat la volanul bolidului, un Rolls Royce, Gigi Becali susține că s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. A băgat Rolls Royce-ul în șanț: „Cel din față s-a băgat și el în depășire. Sunt foarte bine”

Contactat de GSP.ro, latifundiarul a precizat că a scăpat nevătămat și că mașina a fost avariată doar la nivelul roților.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali și-a schimbat varianta

Inițial, cu câteva minute înaintea să admită în dialogul cu GSP că el era la volan, Gigi Becali declarase pentru digi24: „Eram în mașină, dar nu conduceam eu. Păi, nu trebuie să merg la Poliție? Nu știu exact când o să merg, înainte ori după meci”.

Accident și în septembrie

Gigi Becali a fost implicat într-un accident și spre finalul lunii septembrie, când Rolls Royce-ul său a fost lovit din spate undeva în sectorul 6 al Capitalei. 

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut că nu avea nimic nici mașina ei și nici a mea.

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nicio zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat Gigi Becali atunci, la Antena 3.

VIDEO » Dilema lui Gigi Becali: „Ești cel mai bun la 18 ani și cel mai slab la 20?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.