Handbal

Imaginile săptămânii în sportul european vin din Polivalentă » Adversara Rapidului a urcat în peluză și a cântat cu galeria giuleștenilor

+18 Foto
FOTO: Facebook

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 12 noiembrie 2023

Marta Tomac (30 de ani), centrul lui Vipers Kristiansand, a urcat în galeria Rapidului la finalul eșecului suferit de norvegience în Liga Campionilor, scor 29-30. 

Vipers Kristiansand, câștigătoarea ultimelor trei ediții de Liga Campionilor, a cedat la ultima fază în sala Polivalentă. Rapid s-a impus dintr-o lovitură de la 7 metri acordată după verificarea VAR-ului. 

Peste 4.000 de suporteri rapidiști au creat o atmosferă senzațională, iar la final și-au făcut numărul obișnuit. Impresionată de atmosferă, Marta Tomac a urcat în peluza și a cântat alături de suporterii giuleșteni.

VIDEO. Martac Tomac, sărbătoare cu fanii giuleșteni după Rapid - Vipers Kristiansand

>

„A fost un final haotic de meci. Din păcate, noi am pierdut mingea și Rapid a avut șansa de a înscrie. A fost o greșeală copilărească. Am început bine și cred că puteam să închidem conturile din prima repriză.

Rapid a revenit puternic în joc și a meritat victoria. Noi am avut șansa să omorâm partida, nu am făcut-o, iar Rapid a meritat”, a spus Marta Tomac după meci. 

Marta a primit din partea rapidiștilor un tricou vișiniu inscripționat cu numele legendarei portărițe Katrine Lunde, absentă astăzi: 

Am plecat cu un cadou. Sincer, nu știu despre ce e vorba, dar voi afla. Știu că Lunde e o legendă, cred că și cei de la Rapid o iubesc. Noi o facem! Trebuie să spun că fanii Rapidului sunt absolut incredibili. Este grozav să joci aici și să simți atmosfera
- Marta Tomac

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.