Liga 1

Ivaylo Petev, pe modul silențios la debutul său în România: 8 idei despre antrenorul bulgar la prima sa experiență în Liga 1

Ivaylo Petev/ foto: Crisit Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 12 November 2023

Bulgarul Ivaylo Petev, 48 de ani, s-a manifestat temperat pe durata derby-ului orgoliilor cu Dinamo, scor 1-0, mai ales că Universitatea Craiova a avut avantaj din startul partidei și o repriză secundă pe care a controlat-o din acordul fin al propriilor jucători.

Ivaylo Petev, 48 de ani, a debutat oficial pe banca Universității Craiova, în victoria cu Dinamo (1-0). Bulgarul, fost la Ludogorets Razgrad, a fost destul de rezervat în mișcări pe durata primului său meci în România. Echipa a fost după chipul și asemănarea sa, fără să impresioneze, dar a cucerit 3 puncte extrem de utile. 

Orice alt rezultat ar fi fost o piatra de moară pentru nou-venit, nu mai contează cum a învins formația, atât timp cât a ieșit biruitoare de pe gazon.

8 idei despre Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova - Dinamo 1-0

  1. A coborât printre ultimii din autocarul echipei, atunci când oltenii au ajuns la stadion, a lăsat jucătorii să iasă din autovehicul, apoi a mers și el către vestiare. 
  2. Și-a încurajat elegant jucătorii, se vede că încă este la stadiul de a face cunoștință cu ei. 
  3. A măsurat zona de teren din fața băncii de rezerve, de multe ori cu mâinile în buzunare, privind apoi pe teren. 
  4. S-a enervat în câteva momente ale părții secunde, atunci când jucătorii săi au tratat superficial niște faze simple. A lovit aerul cu mâinile. 
  5. I-a cerut socoteală în câteva rânduri "centralului" Chivulete, dar fără să se expună sau să depășească o limită, cu mâinile desfăcute, nemulțumit de faptul că arbitrul a lăsat jocul mai liber. 
  6. A devenit un pic mai dinamic pe finalul meciului, după ce dinamoviștii au pus mai multă presiune pe jucătorii săi. 
  7. La final, a aplaudat galeria, dar a lăsat jucătorii să iasă în evidență în fața propriilor fani.
  8. După meci, și-a îmbrățișat fiecare elev în parte

5 meciurifără victorie bifase Craiova până la meciul cu Dinamo, 3 remize și 2 eșecuri

VIDEO / Marian Danciu, autorul unicului gol, declarații după partidă: „A fost foarte greu, chiar dacă Dinamo este unde este”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.