Liga 1

Andrea Compagno nu a prins lotul FCSB » Italianul s-a resemnat: „O nebunie, dar nu e problema mea!”

Andrea Compagno (27 de ani), vârful celor de la FCSB, s-a împăcat cu gândul că nu poate juca împotriva celor de la FCU Craiova.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 12 noiembrie 2023

Andrea Compagno (27 de ani), vârful celor de la FCSB, s-a împăcat cu gândul că nu poate juca împotriva celor de la FCU Craiova.

  • FCSB - FCU Craiova, din runda cu numărul 16 a Superligii, se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Andrea Compagno nu are drept de joc în partidele pe care FCSB le joacă împotriva fostei sale echipe. Italianul transferat de la FCU Craiova, în 2022, pentru 1.5 milioane de euro, are o clauză în contract care îi interzice să joace cu Craiova, dacă Gigi Becali nu plătește 100.000 de euro.

Andrea Compagno s-a împăcat cu gândul că nu poate juca cu FCU Craiova 

M-am obișnuit. La început mi s-a părut ceva ciudat, era o nebunie. Anul trecut a fost o nebunie. Nu puteam să înțeleg. 

Am înțeles că în România nu e o noutate, e ceva normal, dar pentru mine era ceva anormal. A fost incredibil ca patronul să plătească 1,5 milioane de euro și să nu poată folosi un jucător când vrea. A fost foarte ciudat, dar m-am obișnuit. 

Știam că nu voi juca de când a apărut calendarul. Nu e problema mea că nu pot să joc”, a declarat Andrea Compagno, potrivit Fanatik.

GALERIE FOTO. Peluza Nord FCSB le-a întors spatele jucătorilor după înfrângerea cu Rapid

+15 Foto
Imagini suprinse după FCSB - Rapid / foto: Raed Krishan

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.