Campionate

Ce au scris ziarele spaniole despre Ianis Hagi după înfrângerea lui Alaves cu Barcelona: „A intrat într-un moment dificil”

Ianis Hagi

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 13 noiembrie 2023

Ianis Hagi (25 de ani) a fost introdus abia în minutul 78 al meciului pierdut de Alaves duminică seară, pe „Estadio Olimpico”, în fața lui Barcelona (1-2). „Tricolorul” n-a reușit să-și pună amprenta, dar chiar și așa, cotidianul Noticias de Alava susține că „a arătat câte ceva din calitățile sale”.

Alaves i-a făcut viața grea Barcelonei, duminică seară, cu un gol înscris în chiar primul minut de joc. Însă campioana a revenit și a câștigat în cele din urmă cu 2-1, grație unei „duble” semnate de Robert Lewandowski.

VIDEO. Ianis Hagi s-a întâlnit de puține ori cu mingea în Barcelona - Alaves (2-1)

Pentru Ianis Hagi frustrarea a fost cu atât mai mare cu cât antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, l-a introdus abia pe final, în minutul 78, când Barcelona conducea cu 2-1.

Catalanii au apelat la celebrul lor joc de pase pentru a păstra mingea cât mai mult în posesie, astfel că „tricolorul” a avut puține momente în care s-a întâlnit cu ea.

Abia în al 6-lea minut de prelungire, la ultima fază a partidei, Ianis a centrat înalt, din lovitură liberă. Oaspeții au solicitat henț în careu și penalty, arbitrii au decis ofsaid!

Noticias de Alava i-a dat lui Ianis Hagi nota 6, Marca și AS l-au considerat modest

„Hagi a intrat pe teren într-un moment dificil al meciului, Barcelona având tot timpul mingea. Chiar și așa, el a arătat câte ceva din calitățile sale”, a scris cotidianul Noticias de Alava. Trimisul publicației respective pe stadionul „Olimpico” i-a dat nota 6, pe o scară de la 1 la 10.

Mult mai severe s-au arătat cotidienele madrilene Marca și AS. Acestea au considerat că românul nu s-a evidențiat cu nimic și i-au dat calificative modeste. Marca l-a notat cu o stea, AS i-a atribuit o inimioară. Ceea ce înseamnă „slab”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.