Baschet

Rezultatele zilei în NBA » Los Angeles Lakers a câștigat și fără LeBron James, campioana Denver Nuggets a pierdut suprinzător cu Houston Rockets

Anthony Davis, în duel cu Deandre Ayton. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 13 November 2023

Duminică seară și luni noapte s-au disputat alte 8 partide din NBA. Los Angeles Lakers s-a impus în fața lui Portland Trail Blazers, campioana Denver Nuggets a pierdut surprinzător cu Houston Rockets, iar Golden State Warriors a cedat acasă în fața celor de la Minnesota Timberwolves. Mai jos, toate rezultatele. 

Cel mai important campionat de baschet din lume a continuat duminică seară și luni noapte cu 8 partide. În meciul de acasă, contra lui Washington Wizards, Mikal Bridges, baschetbalistul lui Brooklyn Nets, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 27 de puncte. 

Pe coasta vestică a Statelor Unite, japonezul Rui Hachimura a fost al doilea cel mai bun marcator al lui Los Angeles Lakers în victoria cu Portland Trail Blazers, scor 116-110.

VIDEO. Los Angeles Lakers, victorie în NBA în fața lui Portland Trail Blazers

>

Fără LeBron James, accidentat la gambă, Los Angeles Lakers a primit luni noapte vizita lui Portland Trail Blazers. Cel mai bun marcator al meciului a fost Anthony Davis, centrul californienilor, cu 30 de puncte înscrise. 

Japonezul Rui Hachimura a avut și el o prestație foarte bună pentru Lakers. Niponul a marcat 19 puncte, a reușit 5 recuperări și a pasat decisiv în două rânduri.

VIDEO. Mikal Bridges, MVP-ul meciului Brooklyn Nets - Washington Wizards 

>

La New York, în Barclays Center Arena, Brooklyn Nets a primit vizita lui Washington Wizards, partida încheindu-se cu scorul de 102-94 pentru gazde. Cel mai bun om al meciului a fost Mikal Bridges, baschetbalistul gazdelor. El a marcat 27 de puncte, a reușit 13 recuperări și a dat două pase decisive. 

Din tabăra oaspeților a strălucit francezul Bilal Coulibaly. Jucătorul din Hexagon a înregistrat 20 de puncte, 7 recuperări și 3 asisturi. 

Los Angeles Clippers, învinsă acasă de Memphis Grizzlies. Celelalte rezultate din NBA 

 Los Angeles Lakers a câștigat, dar rivala locală Los Angeles Clippers a pierdut surprinzător, pe teren propriu, cu Memphis Grizzlies, scor 101-105. 

Celelalte rezultate din NBA: 

  • Philadelphia 76ers - Indiana Pacers 137 - 126
  • Chicago Bulls - Detroit Pistons 119 - 108 
  • Houston Rockets - Denver Nuggets 107 - 104 
  • New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 124-136 
  • San Antonio Spurs - Miami Heat 113 - 118 
  • Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 99 - 111
  • Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 110 - 116 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.