Liga 1

A fost printre cei mai slabi jucători de la FCSB, dar Elias Charalambous i-a luat apărarea: „A venit după o perioadă lungă”+ Mesaj pentru națională

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu. Foto: Facebook @FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  luni, 13 noiembrie 2023

FCSB - FCU CRAIOVA 2-1 | Elias Charalambous (43 de ani) i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu (19 ani), folosit ca soluție de avarie cu FCU Craiova după ce Alexandru Pantea (20 de ani) și Octavian Popescu (20) au fost suspendați.

  • CONTEXT: Așa cum GSP.ro a anunțat duminică, Eduard Radaslavescu a fost ales la FCSB pentru respectarea regulii U21 în meciul cu FCU Craiova, în absența suspendaților Alexandru Pantea și Octavian Popescu.

Acesta a explicat la conferința de presă că mijlocașul s-a descurcat perfect după ce nu a mai fost în lot după o perioadă lungă de timp.

VIDEO. Elias Charalambous: „Eduard Radaslavescu s-a adaptat și și-a făcut treaba”

>

Radaslavescu a făcut un meci foarte bun în această seară. S-a adaptat foarte bine la nivelul echipei după ce a absentat o perioadă lungă de timp. La fel și noi trebuie să ne adaptăm la regula U21 și să avem mereu jucători de acest gen. 

Rămân la concluzia că astăzi (n.red.- duminică) și-a făcut treaba din toate punctele de vedere”, a spus Elias Charalambous.

4a fost nota primită de Eduard Radaslavescu în GSP.ro la jocul cu FCU Craiova

Antrenorul celor de la FCSB a transmis și un mesaj pentru naționala României pentru care urmează dubla cu Israel și Elveția.

 „Aș vrea să-i transmit naționalei României mult noroc! Urmează două jocuri foarte importante cu selecționatele Israelului și a Elveției. Îmi doresc doar să câștige aceste dueluri!”, a mai precizat Elias Charalmbous.

VIDEO. Florinel Coman, după FCSB - FCU Craiova: „Ne focusăm doar pe națională”

>

Marcator al primului gol din duelul cu oltenii, Florinel Coman a explicat că în acest moment se concentrează doar pe națională.

„Mental suntem foarte bine și eu și Darius (n.r. Olaru). Gândul nostru este spre cele două meciuri pentru calificare. Suntem pregătiți să ne calificăm și ne focusăm doar pe asta doar pe asta”, a spus Florinel Coman.

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.