Campionate

„Fractură” blaugrana? Lewandowski l-a lăsat cu mâna întinsă pe puștiul de 16 ani

+8 Foto
Lewandowski l-a lăsat cu mâna întinsă pe Lamine Yamal

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 13 noiembrie 2023

Robert Lewandowski (35 de ani) nu mai marcase din septembrie, dar duminică seara, cu Deportivo Alaves, a înscris de două ori și a adus victoria pentru Barcelona, scor 2-1 # În timpul meciului, atacantul polonez a fost deranjat de alegerile colegului Lamine Yamal (16), pe care l-a lăsat la un moment dat cu mâna întinsă.

Condusă la pauză de Alaves, Barcelona a întors scorul în partea secundă grație unei „duble” a lui Robert Lewandowski. Polonezul a lovit mai întâi în minutul 53, apoi a adus victoria în minutul 78, din penalty.

Înainte de golul 2, Lewandowski a fost extrem de încordat, iritat în special de unul dintre colegi, tânărul Lamine Yamal, integralist pe poziția de extremă dreapta. Au existat două momente tensionate.

„Fractură” la Barcelona? Robert Lewandowski l-a lăsat cu mâna întinsă pe Lamine Yamal

Prima dată, Lewandowski i-a reproșat lui Yamal o centrare neinspirată. „Lamine, pe bara a doua!”, a strigat polonezul, care gesticula nervos în direcția colegului cu 19 ani mai tânăr.

Apoi, în minutul 72, Lewa a fost autorul unui gest pentru care a fost contestat puternic. Yamal a luat o acțiune pe cont propriu și a decis să șuteze, în condițiile în care Lewandowski se demarcase bine în careul advers.

Portarul oaspeților a respins, apoi Yamal s-a îndreptat spre Lewandowski și i-a întins acestuia palma. Deși l-a văzut, Lewandowski a ales să-l ignore pe Yamal și nu i-a răspuns la salut.

Cei doi au părut să se împace puțin mai târziu, în minutul 78, după golul lui Lewandowski din penalty. Robert și Lamine au mers împreună spre terenul propriu și au comunicat pe tot parcursul drumului, pe un ton amical.

În urma victoriei, Barcelona a ajuns la 30 de puncte, două sub Real Madrid și 4 sub liderul Girona.

Tot din La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.