Liga 1

Gigi Becali a mers la secția de poliție la 3 dimineața: „Să mă caute și să-și ceară iertare, altfel îi fac plângere penală!”

Gigi Becali, în fața secției de poliție // sursă foto: captură video Antena 3

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 13 noiembrie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, s-a prezentat noaptea trecută la secția de poliție, în urma accidentului rutier în care a fost implicat în jurul orei prânzului.

Duminică, Gigi Becali a fost protagonistul unui accident rutier în zona localității Dobroești. În încercarea de a evita impactul cu șoferul din față, Becali susține că a tras de volan și a ajuns astfel cu mașina în șanț. El a scăpat nevătămat, mașina părea să aibă daune minime.

Gigi Becali, îngândurat, iar Rolls Royce-ul lui în șanț

Nevoit să se prezinte la sediul de poliție din Pantelimon, strada Mioriței, Becali a mers acolo în jurul orei 3 dimineața, după cum scriu cei de la Observator. Cu această ocazie, latifundiarul a anunțat că așteaptă scuze din partea celuilalt șofer implicat, aceasta fiind condiția pe care o pune pentru a renunța la plângerea penală.

Gigi Becali, la secția de poliție la 3 dimineața: „Omul n-a avut obraz, nici n-a oprit”

„Le-am spus ce s-a întâmplat. Eu eram în depășire și cineva a intrat în depășire în lateral cu mine. Era să intre în mine, am făcut stânga ca să-l ocolesc pe el. Eu am intrat în șanț, omul n-a avut obraz, s-a dus mai departe, nici n-a oprit.

Acum să vedem, că acolo sunt camere. Acum s-a deschis dosar. Cum adică, tu pleci? Așa că-l îndrum pe cel care a făcut asta să mă caute, să-și ceară iertare și nu-i mai fac plângere penală”, a afirmat Becali.

Am făcut test antidrog, de alcool, canabis, alea-alea... M-a zdruncinat puțin, că ăla e șanț mare. Bine că n-am pățit nimic”, a mai spus patronul clubului FCSB.

Gigi Becali a avut și un motiv de bucurie duminică: FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, și s-a distanțat la 3 puncte de CFR Cluj în fruntea campionatului.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.