Liga 1

Din fața secției de poliție, Becali a râs de FCSB: „Vai, vai, vai, extraordinar! Îți dai seama ce dăruire?”

Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 13 November 2023

Gigi Becali (65 de ani) a comentat pe scurt, din fața secției de poliție, meciul dintre FCSB și FCU Craiova, scor 2-1. 

Duminică seara, FCSB a învins-o pe FCU Craiova în etapa 16 a campionatului și s-a distanțat pentru moment la 3 puncte de CFR Cluj și 4 de Rapid.

Nu a fost o victorie lină pentru roș-albaștri, care au jucat mai bine de jumătate de oră în 10 oameni și au avut de apărat un avantaj minim, de un gol, începând din minutul 65.

Gigi Becali, ironic după FCSB - FCU Craiova: „Vai, vai, vai, extraordinar”

Patronul clubului, Gigi Becali, a comentat pe scurt victoria contra oltenilor. A făcut-o la 3 dimineața, în fața secției de poliție unde a dat declarații în urma accidentului rutier suferit la ora prânzului.

Extraordinar, îți dai seama ce dăruire? Să joci cu om în minus și să câștigi meciul... vai, vai, vai, extraordinar!”, a spus Becali în fața reporterilor.

Referitor la fundașul dreapta Valentin Crețu, eliminat direct în minutul 57 după ce i-a pus talpa pe tibie lui Bahassa, Becali a spus:

Pe Crețu am vrut să-l schimb la pauză. Am zis: «Hai să-l schimbăm, că ăsta ia al doilea galben». Mi-au răspuns: «Nu, dom'ne, că ăsta are experiență». «Băăăi, hai să-l schimbăm»”.

Crețu fusese avertizat în minutul 44, așa că ar fi fost eliminat și dacă ar fi primit tot „galben” pentru intervenția asupra lui Bahassa.

VIDEO: Vali Crețu, declarații după FCSB - FCU Craiova

>

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.