Liga 1

Gigi Becali a ieșit șifonat din accident: „Am făcut CT, am o fisură” + Motivul pentru care a mers la poliție la 3 dimineața

Gigi Becali

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 13 noiembrie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a explicat de ce a mers la secția de poliție la 3 dimineața și a dezvăluit că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste în urma accidentului în care a fost implicat duminică.

Duminică, în jurul orei prânzului, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Patronul FCSB a ajuns cu mașina în șanț, în încercarea de a evita contactul cu alt autoturism.

Inițial, într-o reacție la cald pentru GSP.ro, Becali spunea că „sunt foarte bine”. Ulterior s-a resimțit, iar un CT a relevat că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste. Totodată, latifundiarul a dezvăluit de ce a ales să meargă la sediul de poliție la ora 3 dimineața.

Gigi Becali a ieșit șifonat din accident: „Am făcut CT, am o fisură la coastă”

„Aveam 24 de ore să mă prezint să fac testele. Eu eram acasă, mă odihneam. Am zis să merg înainte să plec la mănăstire, că urma să plec la ora 4, ca la 6 să fiu la Vâlcea, aveam sfințire. După meci am fost întâi la spital, am făcut un CT, apoi ne-am dus la miliție.

Am vorbit cu ei la telefon. Mi-au spus: «Domnule Becali, conform legii, în 24 de ore trebuie să veniți să faceți toate testele, constatările, proces verbal». Aveam nevoie și de dovadă, altfel nu puteam face mașina, plăteam eu zeci de mii de euro.

De ce am mers la spital? Mă durea puțin coasta, am făcut CT și era o mică fisură la cartilaj la coastă”, a afirmat Becali la „Liga DigiSport”.

Cine era la volan? Eu, mă, tată, am fost. Pe Luțu l-am chemat ca să plec eu, să aibă grijă de mașină până veneau ăia să o ridice.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Zeci de fani FCSB au protestat împotriva lui Gigi Becali

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.