Liga 1

Ce l-a nemulțumit pe MM Stoica: „E inadmisibil!” » Pe cine a remarcat în FCSB - FCU Craiova

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 13 November 2023

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a analizat prestația echipei sale din meciul cu FCU Craiova, 2-1.

Oficialul roș-albaștrilor a remarcat patru jucători, Risto Radunovic, Alexandru Băluță, Eduard Radaslavescu și Damjan Djokovic, și a explicat de ce i-a lăudat. La aspectele negative, Mihai Stoica a trecut golul încasat din lovitură liberă, al 6-lea din ultimele 8 meciuri.

Concluziile lui Mihai Stoica după FCSB - FCU Craiova 

„Ce e rău? Că am luat iar gol din fază fixă. Și nici măcar nu a fost o fază periculoasă. A fost o minge aruncară în careu. Și acolo faci un marcaj în zonă, nu om la om. Dar e inadmisibil ca un jucător să ia fața tuturor celorlalți jucători... 

La plusuri aș pune evoluția anumitor jucători. Risto Radunovici a fost excepțional pe ambele faze. L-aș remarcat și pe Băluță. Începe să devină un jucător foarte important. A scos faultul la primul gol și a obținut penalty. Și s-a apărat foarte bine, a făcut bine ambele faze. 

Și aș mai da un nume. Pe Radaslavescu. Chiar dacă a intrat greu în meci, în ultimele 30 de minute, când noi eram în 10 oameni și avem nevoie de jucători care să facă efort, el a fost unul dintre cei care au alergat foarte bun. Mi-a plăcut cum a terminat meciul. 

Și ultimul plus e Djokovic. A jucat fără greșeală. Mie îmi place foarte mult, e un jucător care nu poate coborî sub nota 7. E foarte inteligent și avem nevoie de el. Știe jocul și joacă pentru ceilalți. Nu poate lipsi din echipă”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport. 

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - FCU Craiova: „Nu mi-a plăcut nimic!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.