Liga 1

Dragoș Iancu, din nou operat » Anunțul făcut de Hermannstadt

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 noiembrie 2023

Dragoș Iancu, fotbalistul accidentat grav de Valentin Țicu în meciul Petrolul - Hermannstadt din 24 septembrie, a fost operat din nou.

Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu în debutul meciului susținut cu FC Hermannstadt la Ploiești, contra Petrolului (0-0), după o intrare fără intenție a lui Țicu. Iar o zi mai târziu a fost operat vreme de 5 ore la spitalul Monza din București.

Dragoș Iancu, operat din nou

Acum, fotbalistul de 20 de ani a fost operat din nou, pentru a i se scoate șuruburile pe care le avea în picior, după prima operație.

„Dragoș Iancu tocmai a ieșit dintr-o intervenție chirurgicală la o clinică din București, prin care i-au fost extrase cele două șuruburi montate la operația din luna septembrie.

«Sunt bine! Chiar foarte bine! Am scăpat de șuruburi și acum intru într-o nouă etapă a recuperării. Sunt optimist în privința asta! Dacă totul merge cum trebuie, am de gând să fac parte din lotul FCH în cantonamentul din pauza de iarnă», ne-a declarat Dragoș imediat după operație”, se arată în comunicatul sibienilor.

Hermannstadt i-a prelungit contractul și i-a mărit salariul

Clubul i-a plătit intervenția chirurgicală, 25.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro), și i-a extins contractul. Potrivit unor surse GSP.RO, acordul cu Iancu, scadent în 2024, a fost prelungit cu un sezon, până în 2025. Totodată, salariul i-a fost mărit cu 1.000 de euro lunar, de la 3.000 de euro pe lună, cât câștigă acum, la 4.000 de euro pe lună.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.