Liga 1

Dorinel Munteanu, nemulțumit după 4-2 cu UTA: „Voi discuta cu jucătorii. Nu e permis să facă asta!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 noiembrie 2023

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a analizat prestația elevilor săi, după 4-2 cu UTA. 

Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru cum au jucat în prima repriză, dar a spus că finalul, în care Oțelul a încasat două goluri, l-a nemulțumit și că-i va certa pe jucători. 

Ce l-a nemulțumit pe Dorinel Munteanu după UTA Arad - Oțelul 2-4 

„Îi felicit pe jucători că au respectat ce am vorbit. Știau că vom avea adversari foarte buni, dar am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune pe adversari și i-am făcut să greșească. 

S-a făcut 3-0 și mai puteam marca un gol sau două. În repriza a doua am mai dat un gol, dar sunt puțin necăjit că am laut două goluri. Trebuie să lucrăm la psihic.

Nu ai voie să iei două goluri, chiar dacă ai 4-0! Vreau să le transmit jucătorilor din agitația mea. Nu sunt mulțumit de final. Voi discuta cu jucătorii despre faptul că am luat cele două goluri. Nu ai voie să te relaxezi, chiar dacă e 4-0. Nu e permis să fii atât de relaxat. 

Trebuie să fim concentrați mereu. Chiar nu mi-a plăcut cum au intrat unii dintre jucători. Am zis că jocul echipei va crește de la meci la meci. Noi muncim în fiecare zi și vreau să ne atingem obiectivul. Nu va fi ușor. Obiectivul e impus de mine, iar jucătorii nu au voie să vorbească despre asta. Vreau să ajungem în play-off”, a spus Dorinel Munteanu la OrangeSport. 

VIDEO Alex Pop, gol de generic în UTA Arad - Oțelul 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.