Stranieri

Presa turcă anunță ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Se discută deja”

Denis Drăguș. Sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 14 noiembrie 2023

Presa din Turcia anunță că Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), ia în calcul să-l transfere definitiv pe Denis Drăguș (24 de ani) la finalul acestui sezon. 

Atacantul crescut în Academia „Gheorghe Hagi” a ajuns în această toamnă la Gaziantep. El a fost împrumutat de la formația belgiană Standard Liege până la finalul sezonului în curs. Turcii suportă salariul integral al românului, de 800.000 de euro pe sezon. 

El a fost dorit cu insistență de Marius Șumudică, revenit pe banca tehnică a lui Gaziantep în septembrie. 

Turcii anunță că Gaziantep ia în calcul să-l transfere definitiv pe Denis Drăguș: „A atras atenția prin evoluțiile sale”

„S-a început deja să se discute dacă Denis Drăguș, jucător împrumutat de Gaziantep, va rămâne la echipă și în sezonul viitor. 

Drăguș, care a atras atenția prin evoluțiile sale, a devenit între timp golgeterul echipei. S-a vorbit că mai multe formații îl monitorizează pe atacantul român, care a contribuit foarte mult la punctele adunate de Gaziantep. 

Jucătorul va decide dacă va mai rămâne sau nu la Gaziantep la finalul sezonului. Președintele Memik (n.r. - Yilmaz) și restul conducerii vor să-l păstreze pe Denis Drăguș”, au scris cei de la telgraf.net

Odată cu venirea în Turcia, Denis Drăguș s-a impus rapid în primul „11” al lui Gaziantep. Atacantul cu 5 selecții în naționala României a marcat 5 goluri în 9 apariții în tricoul lui Gaziantep, în campionat și Cupa Turciei. 

VIDEO. Denis Drăguș: „Cred că sunt în cea mai bună formă a carierei”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.