Liga 1

De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori

Articol de David Marinescu  —  marţi, 14 noiembrie 2023

Marko Dugandzic, fostul rapidist transferat de Al-Tai, în Arabia Saudită, trăiește la cote maxime în Orientul Mijlociu. 

Atacantul fost golgheter al Superligii și-a schimbat și lookul. A trecut la o freză blondă și o barbă mai impunătoare, iar pozele pe care le pune pe Instagram arată că trăiește o viață de 5 stele. Răsfoiește-le mai jos: 

+17 Foto
Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu

Rapid a primit în jur de 1,5 milioane de euro pentru golgheterul en-titre al campionatului, 22 de goluri în ediția 2022-2023. Atacantul croat are un salariu uriaș în Arabia: un milion pe an!

Marko Dugandzic în TOP 5 golgheteri din istoria Rapidului într-un sezon

Cu cele 22 de goluri, Marko Dugandzic este cel mai bun marcator al Rapidului pe durata unui sezon de L1 din ultimii 57 de ani, mai exact de la Ion Ionescu 1965/66, stagiune în care golgheterul all-time al giuleştenilor a înscris de 24 de ori şi a terminat pe prima poziţie în ierarhia marcatorilor. Și mai interesant este că Marko Dugandzic a ajuns pe locul 4 all time la reușite ale unui jucător vișiniu într-un singur sezon. 

Dugandzic a marcat 12 goluri din penalty și are și două pase de gol în acest sezon. E primul golgheter dat de Rapid de la Ionel Ganea încoace, în sezonul 1998-1999. Ganezul a evoluat atunci în tur pentru Gloria Bistrița.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.