Liga 1

Gigi Becali a fost la secția de poliție, apoi a răbufnit: „Am stat la drogangeală” » A încercat să cumpere bunăvoința polițiștilor? „Le-am promis o donație”

Articol de David Marinescu  —  marţi, 14 noiembrie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost implicat duminică într-un accident rutier, în urma căruia a scăpat nevătămat. Luni dimineață la ora 3:00, omul de afaceri a mers la Poliția Pantelimon, fiind obligat să se prezinte în 24 de ore de la producerea accidentului.

Gigi Becali a oferit noi detalii despre accidentul de duminică, după ce-a mers la secția de poliție din Pantelimon.

Becali vrea să facă o donație Poliției Rutiere

„Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: «Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne»”, a declarat Becali într-o intervenție la România TV.

Apoi a completat: „Nouă ne dau toate alea... Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e drogat. Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații”.

Eu veneau de la biserică. Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la 11 ziua înseamnă că ești nebun. Iar eu veneam de la biserică, de la Cernica. M-am îmbătat în biserică? 
- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali: „Eu sunt leu! Dacă-mi rup piciorul, mâna și coastele toate eu târăsc în patru labe!”

Becali a susținut că în urma unui CT a relevat că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste. 

„Eu sunt leu! Dacă-mi rup piciorul, mâna și coastele toate eu târăsc în patru labe! Nu sunt d-ăla care se sperie ușor. Noaptea, când am plecat la mânăstire nu i-am spus lui nevastă-mea că mi-a ieșit coasta fisurată la RMN. Că se supăra... 

Dracii mi-au făcut ispită să mă accidentez să nu mă duc la sfințire. Am condus toată noaptea cu coasta ruptă. Eu sunt leu! Leul comandă pădurile și munții până la moarte. Până pun mâinile pe piept eu conduc la volan. Eu stau la volan până mor!”, a mai spus omul de afaceri.

Eu când conduc scot tot și stau numai în ciorapi. Când merg la drum lung. Când merg 200 de kilometri mai mă dau jos să cumpăr ceva fructe și nu-mi mai pun... Eu conduc desculț și dacă merg la benzinărie merg în ciorapi
- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali a comentat pe marginea conflictului sângeros din Israel: „E în avantajul nostru!”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.