Liga 2

Dumitru Dragomir și-a expus planul, după ce Talpan l-a propus șef la CSA Steaua » Primele măsuri pe care le-ar lua: „L-aș aduce imediat”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 14 noiembrie 2023

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a reacționat după ce Florin Talpan a spus că l-ar dori în conducerea secției de fotbal de la CSA Steaua.

„Să știți că Dumitru Dragomir este un om cu o capacitate foarte mare și cred că nimeni nu ar putea să îl dea la o parte. Steaua are nevoie de asemenea conducători”, a declarat recent juristul clubului „militar”.

Ce ar face Dumitru Dragomir dacă ar fi șef la CSA Steaua

Întrebat despre ideea lui Florin Talpan, Dumitru Dragomir, care a ieșit din fotbal în 2014, când a pierdut alegerile pentru președinția LPF, a spus care ar fi primele măsuri pe care le-ar lua la CSA Steaua.

„N-am vorbit niciodată urât de Talpan. I-am spus că nu are dreptate, dar nu am vorbit urât. Dacă aş fi undeva şi aş avea nevoie de jurist, l-aş lua la mine.

M-am mirat că a vorbit la superlativ Talpan despre mine. Nu mă aşteptam să îmi spună Talpan să fiu preşedinte la Steaua. Dacă m-aş duce acolo, aş face linişte imediat, în decurs de 3 zile.

În trei luni, echipa ar avea drept de promovare. Tu vezi ce bază sportivă are? Aş face cel mai tare centru de copii şi juniori din ţară. Şi într-un cartier unde sunt 100.000 de copii la 500.000 de oameni. Sunt două cartiere bune acolo. Steaua are condiţii de senzaţie, stadion de senzație.

Dacă aş fi acolo, pe Piţurcă l-aş lua. Aş aduce 3-4 care ar băga vreo 4 milioane de euro, fără Gigi Becali”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

VIDEO Cum a comentat Dumitru Dragomir meciul FCSB - FCU Craiova: „Nu mi-a plăcut nimic”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.