Handbal

O nouă lovitură dată de CSM București! A semnat pe doi ani

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 15 noiembrie 2023

CSM București continuă pregătirea noului sezon. Și a anunțat că pivotul Crina Pitea a semnat un nou contract.

După ce Cristina Neagu și-a prelungit înțelegerea și daneza Emma Friis a semnat un contract valabil din noul sezon, CSM București a convins-o și pe Crina Pintea să accepte o nouă înțelegere.

Crina Pintea a semnat cu CSM București

Pintea a semnat un contract valabil pe doi ani.

Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine și sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect și sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să mă bucur în continuare de handbal”, a declarat Crina Pintea pentru site-ul oficial al „tigroaicelor.

Clubul Sportiv Municipal București are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul Naționalei Crina Pintea rămâne «tigroaică»  încă doi ani. Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincțiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM București.

Pivotul de 33 de ani și-a început cariera de senioare la Zalău, apoi a continuat în Europa la cluburi precum Thuringer, Paris 92 și Gyor. Cu echipa maghiară a câștigat EHF Champions League și a fost desemnată în All-Star Team-ul competiției. În 2018 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului European, competiție la care România a jucat finala mică.

- comunicat CSM București

VIDEO Adi Vasile, declarații după CSM București - Debrecen 29-29: „Dezamăgitor, trist. Suntem frustrați!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.