Nationala

Cum văd bucureștenii dubla naționalei cu Israel și la Elveția: „Pentru ei fotbalul nu mai există”+ „Patru puncte la sigur”

Cum văd bucureștenii dubla naționalei cu Israel și la Elveția: „Pentru ei fotbalul nu mai există”+ „Patru puncte la sigur”

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  miercuri, 15 noiembrie 2023

România se află pe ultima sută de metri în drumul spre Euro 2024, unde va da peste Israel și Elveția, principalele contracandidate pentru turneul final. GSP.ro a luat pulsul bucureștenilor cu privire la șansele naționalei pentru calificarea la Campionatul European din Germania.

Majoritatea sunt optimiști cu privire la echipa lui Edi Iordănescu și deja văd naționala calificată mai departe. Totuși, aceștia consideră că un succes în fața Israelului s-ar datora conflictului din „Țara Sfântă” și nu neapărat al jocului practicat de noi.

  • Israel - România se joacă sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TV
  • România - Elveția e programat marți, 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1

VIDEO. Ce spun bucureștenii despre lupta pentru calificarea la Euro: „Sunt căzuți la pământ din cauza asta”

Cum au comentat bucureștenii șansele la calificare ale „tricolorilor”:

  • Avem șanse mari să ne calificăm în urma rezultatelor anterioare. N-avem niciun fel de emoție. Israelul e la pământ din toate punctele de vedere din cauza războiului. Pentru ei fotbalul nu mai există la ora actuală!
  • Aș spune că șansele sunt 50-50 să ne putem califica la Euro. N-aș putea să bag mâna în foc în jocurile acestea!
  • Dacă israelienii au luat bătaie cu Kosovo, noi avem acum prima șansă pentru a ne califica. Măcar patru puncte dacă scoatem acum suntem la Euro! Mi-a plăcut cum a jucat echipa, dar adevărul e că nici n-am prea avut adversari.
  • După înfrângerea Israelului cu Kosovo, mergem mai departe! Sigur scoatem câte șase puncte și cu Israel și cu Elveția. Elvețienii nu mai sunt ce-au fost!
  • Acum sunt șanse mari de calificare, dar dacă nu exista acel război în Israel sigur mergeau ei înaintea noastră. Cred că Elveția ne va bate și cu Israelul vom face egal.

Rodion Cămătaru mizează pe un Euro 2024 reușit: „Nu vom fi ciuca bătăilor”

Rodion Cămătaru este de părere că în 2024 vom juca la Euro. Ne-au surâs anii 1984 și 1994, la Euro din Franța și la Mondialul din America. Sâmbătă seară, de la ora 21:45, România va da piept cu Israel, o contracandidată directă, care tocmai a pierdut aseară, 0-1, în Kosovo. 

„Eu zic că nu pierdem la Budapesta. Și dacă nu vom pierde acolo, vom juca apoi acasă cu Elveția pentru primul loc. Urmează un meci de atitudine, de caracter, trebuie să nu le tremure picioarele!

Cred că ne vom califica, sunt optimist. Apoi să facem un turneu final reușit, nu cred că vom fi ciuca bătăilor. Bine, mai întâi, să ajungem noi acolo. Dar, cu siguranță, la Euro nu ne vom face de râs", a declarat Cămătaru pentru GSP.ro.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.