Nationala

Ionel Ganea laudă un „tricolor” înainte de „dubla” decisivă pentru EURO: „E un mare câștig”

Ionel Ganea / Sursă foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 15 noiembrie 2023

Ionel Ganea (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, îl laudă pe Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central de la Genoa.

Drăgușin a fost titular în toate meciurile României din preliminariile EURO 2024 și a impresionat la Genoa în acest sezon de Serie A. A marcat primul gol în campionatul Italiei împotriva celor de la Verona, scor 1-0, cu un voleu superb.

Ionel Ganea: „Drăgușin e un mare câștig”

„Un mare câștig e Radu Drăgușin, joacă într-un campionat puternic și a arătat că posedă și veleități de marcator. A înscris ca un nouar clasic, nu a fost o execuție facilă la primul său gol marcat în campionatul Italiei, a lovit curat balonul. Am citit despre ofertele pe care le are, depinde doar de el dacă și cum va progresa și ce decizii va lua în carieră.

N-aș putea să-l compar deocamdată cu fundașii centrali cu care m-am duelat eu, am avut lupte grele și cu fundașii laterali, ăia mai micuți și răi - cum ar fi neamțul Philipp Lahm. Și Guardiola îl include mereu în «11-le» său preferat”, a declarat Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

10 milioane de euroe cota lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt. E cel mai bine cotat jucător român

Dacă ne calificăm [la EURO], va fi un lucru pozitiv pentru tot fotbalul românesc. Dacă nu ne calificăm, va fi un dezastru. Nu contează acum ce adversare am avut, slabe sau puternice. Băieții și-au făcut datoria și trebuie să-și dea viața pe teren până la capăt

- Ionel Ganea, fost internațional

VIDEO cu primul gol al lui Drăgușin în Serie A

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.